ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

21 грудня 2022 року   о 13:00

Онлайн-засідання

 

 

1. Проект Закону про приєднання України до Марракеського договору про полегшення доступу сліпих, осіб з порушеннями зору або іншими обмеженнями з причин інвалідності сприймати друковану інформацію до опублікованих творів (р. № 0159, ПУ).

 

2. Проект Закону про ратифікацію Угоди № 2 у формі обміну листами між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північної Ірландії про внесення змін до Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північної Ірландії (р. № 0177, ПУ).

 

3. Проект Закону про припинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про порядок перетинання українсько-російського державного кордону жителями прикордонних регіонів України та Російської Федерації (р. № 0181, КМУ).

 

4. Про підтвердження повноважень Постійної делегації Верховної Ради України в ПАРЄ та внесення змін до її складу.

 

Міжпарламентська співпраця

 

5. Про зміни в керівному складі депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв'язків з В'єтнамом.

6. Про затвердження депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Ватиканом.

7. Про візит народної депутатки України А.Шкрум до м. Париж (Французька Республіка) у період з 12 по 14 грудня 2022 року з метою участі у роботі двосторонньої конференції з питань стійкості та відновлення України.

8. Про візит народного депутата України Р.Грищука до  Турецької Республіки у період з 21 по 28 грудня 2022 року з метою участі у заході "Дні культури Криму у Туреччині".

9. Про розгляд листа народної депутатки України І.Геращенко щодо оформлення її відрядження до США, яке відбулося у період з 6 по 9 грудня 2022 року.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку